Kundeservice

Elbil ATV SWE-AM 12V - Sort/Rød

Enter fullscreen
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
 • Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
Normal pris 2 495,-
2 395,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 
Se vores youtube video!

ProduktbeskrivelseMycket fräck ATV för den lille motorentusiasten!


Super fræk el ATV til den lille motorentusiast! ATV SWE-AM jar to motorer som hver driver et baghjul. Kommer med frække fælge og dæk i gummi for en længere levetid. Hjulene har individuel støddæmpning. Kommer med masser af lækre detaljer såsom lydeffekter og LED lygter.

Sej lille ATV til den lille motorentusiast! ATV SVE-AM har to motorer som hver driver et baghjul individuelt. ATVen kommer med frække fælge, og dæk i gummi for længere levetid. Hjulene har individuel støddæmpning. Kommer med masser af lækre detaljer som lydeffekter, og LED lygter, præcis som på en rigtig ATV!

Bilen er udstyret med to motorer der hver driver et baghjul individuelt. Dette er en stor fordel da det giver bilen mere kraft og bedre fremkommelighed. Bilen har tre hastighedstrin, fremad og i bak. Fremad kan bilen kører op til 6 km/t. Der er to trin til fremadrettet kørsel, og et til bak. En ladning rækker op til 45-90 min legetid (afhæmgig af brug), og batteriet lades fuldt op på cirka 8 timer, ved brug af medfølgende lader. Elbilen er let at køre - gas på ved brug af pedalen og brems ved at slippe pedalen.

ATV SWE-AM er udstyret med seje sorte fælge, og dæk i gummi. Gummidækkene giver en behageligere og roligere kørsel, samt en længere levetid. Modellen har desuden individuel støddæmpning for alle fire hjul, for en øget komfort på underlag som grus og græs. På kontrolpanelet findes et volt-meter, så at du som forælder kan se når det er tid til at lade. Desuden har SWE-AM integreret bilstero med forinspillede sange, samt mulighed for at tilslutte mp3 afspiller via et 3,5 mm udtag. Den lille chauffør kan altså lytte til sine favoritsange mens han/hun kører rundt i kvarteret!

- Anbefalet for et barn op til ca. 6-7 år
- Dual motorer, 45W / pc
- Tophastighed på ca. 6 km / t
- 12V 7Ah genopladeligt batteri
- Tre hastigheder positioner frem og bakgear
- Gummidæk(EVA)
- Individuel dæmpning for hjul
- Indbygget stereo FM-radio, MP3-indgang, USB og SD-stik
- LED-belysning i forlygterne og ekstra lys
- Start med den rette nøgle
- Volt-meter på kontrolpanelet
- Maksimal belastning 30 kg
- Mål (LxBxH): 116x64x80 cm
- Dimensioner på pakken: 113x62x46 cm
- Vægt netto / brutto: 25/30 kg

Elbilen leveres i kasse of kræver en hvis samling før brug. Brugsanvisning medføler på Engelsk.

INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!Andre har også set på:
Elbil MB Classic - Beige
Elbil MB Classic - Beige
1495,-
Elbil Bubbla - ROSA
Elbil Bobel 12V
1695,-
Elbil Beamer i4 12V - Svart
Elbil Beamer i4 12V
1249,-
Elbil Trakker 4x4 12V - Röd
Elbil Trækker 4x4 12V
1995,-
Elbil Audi Q7 12V - Blå
Elbil Audi Q7 12V - 12V
2195,-
Elbil Mercedes 300S Classic 12V - Vinröd metallic
Elbil Mercedes 300S Classic 12V
2195,-
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V - Bursting Blue
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V
2795,-
Elbil Volvo XC90 Kinetic 12V - Svart
Elbil Volvo XC90 Kinetic 12V
1995,-
Dette kunne også have interesse
Barn i bilen skylt
Børn i bil skiltet
Ord. pris: 29,-
Ligenu: 15,-
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Puslespilsmåtte 12 stykker 244 x 183 cm
Ord. pris: 335,-
Ligenu: 289,-
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker