Kundeservice

Elbil MB Classic - Beige

Dual motorer, 35W / pc

Enter fullscreen
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
 • Elbil MB Classic - Beige
1 495,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 

ProduktbeskrivelseOtroligt läcker el-bil med riktig vintage-design och läckra detaljer, runda former och t.o.m. sits med lädersittyta!


Utrolig lækker elbil med ægte vintage design og stilfulde detaljer, runde former, og lækkert sæde! Bilen er drevet af to motorer på 35W / hver, hvilket giver en tophastighed på omkring 6 km / t og to-hjulstræk. Fjernbetjening medfølger. Fakta om Elbil MB Classic - Beige Plads til et barn op til 6 år Dual motorer, 35W / pc Tophastighed på 5-6 km / t 2 blyaccumulatorer 6V 7Ah (total 12V 7Ah) Indbygget stereo MP3 input Max belastning vægt: 30 kg Med fjernbetjening (R / C) Mål (LxBxH): 126 x 67 x 55 cm

MB Classic er en retrobilen som får de fleste til at trække på smilebåndet. Bilen kommer med masser af seje detaljer, så som reservehjul, tankdæksel til ladestikket, lækre retrofælge, bakspejl, og lædersæder, og meget mere.

Bilen drives af to serieforbundne 6V 7 Ah genopladelige batterier, der lades med den medfølgende lader. Ladestikket er gemt væk under et benzindæksel, nøjagtig som på en rigtig bil. En ladning tager 4-6 timer, og giver en legetid på 45-90 minutter. Bilen kan køres af føreren, eller af en voksen ved hjælp af den medføglende fjernbetjening. Det er nemt at køre bilen: gas op ved at trykke på speederen, og brems ved at at slippe pedalen. Bilen kan køres på egen hånd fra 3 års alderen og op, eller yngre med hjælp fra en voksen via fjernbetjeningen.

Bilen er udstyret med to motorer på 35W hver, hvilket giver god kraft og fremkommelighed. Der er to fremadgående gear, og et bakgear. På instrumentbrættet finder du stik til tilslutning af Mp3 afspiller, som tilsluttes via hørertelefonstikket. Bilen kommer selvfølgelig også med indbyggede højtalere. Sæderne er utrolig komfortable, og er lavet i kunstlæder!

 • Plads til et barn op til 6 år
 • 2 motorer af 35W
 • Top hastighed på 5-6 km / t
 • 2 blyaccumulatorer 6V 7Ah (total 12V 7Ah)
 • Indbygget stereo med MP3 -indgang
 • Max belastning vægt: 30 kg
 • Med fjernbetjening (R / C)
 • Mål (LxBxH): 126 x 67 x 55 cm
 • Sæde område (bredde): 34x22 cm
 • Dimensioner på pakken: 126 x 62,5 x 31 cm

Elbil kommer i en kasse og kræver en vis samling før brug. Installationsvejledning på engelsk medfølger.


INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!Andre har også set på:
Elbil Bubbla - ROSA
Elbil Bobel 12V
1695,-
Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
Elbil POLICE FORCE 12V - Sort
2195,-
Elbil Beamer i4 12V - Svart
Elbil Beamer i4 12V
1249,-
Elbil Trakker 4x4 12V - Röd
Elbil Trækker 4x4 12V
1995,-
Elbil Audi Q7 12V - Blå
Elbil Audi Q7 12V - 12V
2195,-
Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
Elbil ATV SWE-AM 12V - Sort/Rød
2395,-
Elbil Mercedes 300S Classic 12V - Vinröd metallic
Elbil Mercedes 300S Classic 12V
2195,-
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V - Bursting Blue
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V
2795,-
Dette kunne også have interesse
Barn i bilen skylt
Børn i bil skiltet
Ord. pris: 29,-
Ligenu: 15,-
4-pack AA Batteri 1,5 V (LR06)
4-pack AA Batteri 1,5 V (LR06)
35,-
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Puslespilsmåtte 12 stykker 244 x 183 cm
Ord. pris: 335,-
Ligenu: 289,-
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker