Kundeservice

Elbil Mercedes SL63 12V - Hvid

Luksus sæder i læder

Elbil Mercedes SL63 12V - Vit
Normal pris 2 195,-
1 995,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 

ProduktbeskrivelseMercedes SL63 er en super sej Mercedes cabriolet. Denne model er lavet i replica design med detaljer som LED lys, døre der kan åbnes, samt sæde i kunstlæder med sikkerhedssele, og bilstero med mulighed for MP3 tilslutning. To elmotorer driver bilen via et 12V batteri. Modellen har frække sportsfælge, bløde gummidæk, og individuel støddæmpning for hvert hjul. kommer med blød start/stop for en mere behagelig kørsel. Fjernkontrol 2,4G medfølger. Fakta om Elbil Mercedes SL63 12V Velegnet til et barn op til ca. 6 år Dual motorer, 35W / pc Top hastighed på omkring 6 km / t Batteri: 12V 7 Ah genopladeligt blybatteri Luksus sæder i læder Gummidæk Dæmpning Stereo med MP3 og Memory Input Mål: 118 x 70 x 45,5 cm


Mercedes SL63 er en super lækker Mercedes-cabriolet. En fræk sportsvogn som de fleste kun drømmer kan nu komme til at tilhøre dit barn i virkeligheden! Denne model er en super sej replica med detaljer som LED lys, døre der kan åbnes, bilstero med MP3 tilslutning mm. Modellen har desuden et lækkert og komfortabelt sæde i kunstlæder med sikkerhedssele i sort/beige design. De andre børn i nabolag kommer til at blive grønne af misundelse!

Elbil Mercedes SL63 har seje fælge med lavprofildæk lavet i gummi. Gummidæk giver en mere behagelig og roligere kørsel, samt en bedre levetid. Modellen har desuden individuelle støddæmpere til hvert hjul for bedre komfort på eksempelvis græs og grus. På kontrolpanelet findes et voltmeter så at du som forælder kan se hvornår det er tid til at lade igen. Desuden har SL63 en integreret "bilstereo" med forindspillede sange, samt mulighed for at tilslutte MP3 via 3,5 mm udtag. Den lille chauffør kan dermed spille sine favoritsange mens han/hun curiser rundt i kvarteret!

Vores Elbil MERCEDES SL63:

 • Dæk i solid EVA-gummi
 • 12V batteri, driver med begge bakhjul
 • Luksus sæde i kunstlæder
 • Digital 2.4G fjernkontrol
 • Komfortabel drift, "blød start

Mange andre selskaber som tilbyder MERCEDES SL63:

 • Dæk i hård plast
 • 6V batteri, driver med kun et hjul
 • Sæde i hård plast
 • Analog eller ingen fjernkontrol
 • Fuld gas når gas pedalen trædes

Bilen er udstyret med to elmotorer som hver driver et baghjul for sig selv. Dette er en stor fordel i forhold til bedre fremkommelighed, og bedre kraftfordeling. Fremad kan bilen kører på til 6 km/t (kommer med tre hastighedstrin), bilen har også bakgear. En ladning giver typisk op til 60-90 minutters legetid og batteriet lades fuldt op på 8 timer via medfølgende lader. Elbilen er let at køre for barnet - tryk på speederen for at komme fremad, og slip pedalen for at bremse.

Denne model kommer med fjernkontrol så at du som forælder kan overtage styringen såfremt dette ønskes. Det er også med denne fjerbetjening at du indstiller hastigheden på bilen. De langsomme hastigheder er god til små børn, eller trænge miljøer. Med fjernbetjeningen kan du når som helst overtage styringen såfremt det skulle blive nødtvendigt.

 • Velegnet til et barn op til ca. 6 år
 • Dual motorer, 35W / pc
 • Top hastighed på omkring 6 km / t
 • Batteri: 12V 7 Ah genopladeligt blybatteri
 • Batteriindikator
 • Luksus sæder i læder
 • Gummidæk
 • Dæmpning
 • Stereo med MP3 og Memory Input
 • Åbne døre
 • Mål: 118 x 70 x 45,5 cm
 • Dimensioner af pakken: 118 x 62 x 33 cm
 • Vægt Brutto / Netto: 18,35 / 13,8 kg

Elbilen leveres i kasse og kræver en hvis samling før brug. Brugsanvisning på engelsk medfølger.


INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!Andre har også set på:
Elektrisk Dirtbike NITROX 500W
Elektrisk Dirtbike NITROX 500W
2895,-
Elbil Roadster 12V - SVART
Elbil Roadster 12V - SORT
2195,-
Elbil Beamer X7 12V
Elbil Beamer X7 12V
3195,-
Elscooter NITROX Alu-5 V2 250W
El-Løbehjul NITROX Alu-5 V2 250W
1995,-
Elscooter NITROX Alu-6 V2 250W
El-løbehjul NITROX Alu-6 V2 250W
2495,-
Elscooter NITROX Carbon-5 V2 250W
El-løbehjul NITROX Carbon-5 V2 250W
2995,-
Elscooter Nitrox Alu-8 250W Bluetooth
El-Løbehjul Nitrox Alu-8 250W Bluetooth
3195,-
Elscooter 350 W CHOPPER m. lysen
Elscooter 350 W CHOPPER m. lys
3195,-
Dette kunne også have interesse
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Puslespilsmåtte 12 stykker 244 x 183 cm
Ord. pris: 335,-
Ligenu: 289,-
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Tors 10-12, 13-15
Fredag 10-12, 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker