Kundeservice

Elbil POLICE FORCE 12V - Sort

Enter fullscreen
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart

  Komfortabelt sæde i luksuriøst sort kunstlæder!

 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart

  Smart fælge med lavprofildæk i blød og stillegående skumplast.

 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart
 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart

  Mikrofon for at kommendere direkte igennem bilens højtalersystem.

 • Elbil POLICE FORCE 12V - Svart

  2,4G Fjernbetjening så du som forældre kan overtage kontrollen.

Normal pris 2 395,-
2 195,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 
Se vores youtube video!

ProduktbeskrivelseTuff polisbil i SUV-utförande med fungerande blåljus, stötdämpning för hjulen, öppningsbara dörrar, mjuka däck i skumplast m.m.


Lækker politibil i SUV-version med fungerende blåt lys, støddæmpning for hjulene, åbne døre, bløde gummi dæk mv Hertil kommer, at bilen har en mikrofon, så den lille konstabel kan råbe advarsler til forbipasserende og tænde det blå lys! Bilen har to motorer på 35W / hver og tre fremadgående gear og bakgear. Fjernbetjening 2.4G inkluderet. Blød start/stop.

Lækker politibil i SUV udgave, med blåt lys, støddæmpning, mulighed for at åbne dørene, bløde gummtidæk, LED for/baglygter. Derudover har bilen også en mikrofon så de små kan kommunikere med deres omgivelser. Der medfølger en seperat nøgle når det er tid til, at slå sirenerne til og jagte skurke. Indbygget stereo med indspillede sange, bilen kan også forbindes til MP3-afspiller via det medfølgende kabel (3,5 mm). Bilen har to motorer på 35W / hver og tre fremadgående gear og omvendt. Fjernbetjening 2.4G inkluderet. Blød start / stop.

Elbil Police Force har to motorer på 35W / hver, hvilket betyder, at begge baghjul kører. Dette betyder, at bilen nemt kommer frem på grus og klippede græsplæner. Bilen er drevet af et 12V 7Ah genopladeligt batteri og ladet med den medfølgende 12V oplader. En fuld opladning klares på 6-8 timer, hvilket giver op til 60-90 minutter af "lege tid". bil kan være køres af barnet eller forældrene kan styre med den medfølgende fjernbetjening. Det er enkelt at køre bilen: gas med speederen, slip gassen så stopper bilen af ​​sig selv.

Vores Elbil POLICE FORCE:
Dæk i solid EVA-gummi
Sæde i luksus læder
12V batteri, driver med begge baghjul
Digital 2.4G fjernkontrol
Komfortabel drift, “blød start”
Dobbelte motorer, totalt 70W

Mange andre selskaber som tilbyder Elbil POLICE FORCE:
Dæk i hul hård plast
Sæde i hård plast
6V batteri, driver på et hjul
Analog eller ingen fjernkontrol
Fuld gas når gas pedalen trædes
En motor, cirka: 25 W
Police Force er udstyret med soft start, hvilket resulterer i en mere glidende kørsel i forhold til enklere modeller. Bilen er egnet til børn i ca. 2-3 års alderen, men yngre børn kan også bruge den såfremt forælderen assisterer via fjernbetjeningen. Du kan som forælde nemt indstille de ​​tre hastighedsindstillinger så bilen bliver forsvarlig at køre for dit barn.

Bilen er drevet af et 12V 7Ah genopladeligt batteri (blybatteri) og genoplades med den medfølgende oplader. Ladetid er på 6-8 timer, hvilket giver op til 60-90 minutter af "legetid".

- Velegnet til et barn op til ca. 6 år
- Motor power 2x35W
- Top hastighed på 5-6 km / t
- Batteri: 12V 7Ah genopladeligt blybatteri
- Op til 90 minutter af legetid/ pr ladning
- Maksimal belastning: 30 kg
- Tre hastigheds positioner frem og bak gear
- Stereo med AUX-indgang
- Fjernbetjening medfølger, 2.4G
- Dimensioner (LxBxH): 126 x 77 x 58 cm
- Dimensioner af pakke: 123,5 * 64 * 36 cm
- Vægt elbil: 19,3 kg
- Bruttovægt inkl. emballage: 24,5 kg
- Elbil kommer i en kasse og kræver en vis samling før brug. Installationsvejledning på engelsk medfølger.

BEMÆRK: EKSTERNT VIDEOKLIP AF DENNE ELBIL

INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!Andre har også set på:
Elbil MB Classic - Beige
Elbil MB Classic - Beige
1495,-
Elbil Bubbla - ROSA
Elbil Bobel 12V
1695,-
Elbil Beamer i4 12V - Svart
Elbil Beamer i4 12V
1249,-
Elbil Trakker 4x4 12V - Röd
Elbil Trækker 4x4 12V
1995,-
Elbil Audi Q7 12V - Blå
Elbil Audi Q7 12V - 12V
2195,-
Elbil ATV SWE-AM 12V - Svart/Röd
Elbil ATV SWE-AM 12V - Sort/Rød
2395,-
Elbil Mercedes 300S Classic 12V - Vinröd metallic
Elbil Mercedes 300S Classic 12V
2195,-
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V - Bursting Blue
Elbil Volvo XC90 Inscription 12V
2795,-
Dette kunne også have interesse
Barn i bilen skylt
Børn i bil skiltet
Ord. pris: 29,-
Ligenu: 15,-
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Puslespilsmåtte 12 stykker 244 x 183 cm
Ord. pris: 335,-
Ligenu: 289,-
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker