Kundeservice

Elbil Roadster 12V - SORT

Plads til 2 chauffør

2 195,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 

ProduktbeskrivelseMed fyra avgasrör och linjer som drar tankarna mot en sommardag på Rivieran är denna Roadster perfekt för den lille sportbilsälskaren!


Med fire udstødningsrør og et design der trækker tanker til en sommer ved Rivieraen, er denne roadster perfekt til den lille sportsvogns fanatiker! Modellen har to sæder så den lille kan tage en af sine venner med ud og cruise. Bilen er udstyret med et stort ( 12V 10Ah) batteri og to motorer med 40W hver, hvilket gør bilen stærk nok til at klare krævende underlag som græsmåtter, eller grus. Da bilen får kraft til begge baghjul individuelt,  reduceres  chancen for at sidde fast, som det ofte er tilfældes hvis der kun er en motor. Bilen har både fremadgående og bakgear. Du skifter gear ved at flytte gearstangen, som er lokaliseret mellem sæderne - præcis som i en rigtig sportsvogn! Når bilen er i bevægelse aktiveres lyset automatisk! og hvis der er nogen der står i vejen er det bare at benytte hornet. Anbefalet til børn fra 2 år, og op til 6-7 års alderen (maksimal belastning 40kg). Leveres i en kasse med lader og batteri. Engelsk brugsanvisning medfølger. Fakta om Elbil Roadster 12V - SORT Kan bruges af børn op til omkring 7 år 2 x 40W motorer Tophastighed på ca. 6 km / t 12V 10 Ah genopladeligt batteri Op til 2 timers spilletid /pr opladning Frem og bakgear Maksimal belastning 40 kg Fjernbetjening medfølger Mål (L x B): 142x78 cm

Med fire udstødningsrør og et design der trækker tanker til en sommer ved Rivieraen, er denne roadster perfekt til den lille sportsvogns fanatiker! Modellen har to sæder så den lille kan tage en af sine venner med ud og cruise. Bilen er udstyret med et stort ( 12V 10Ah) batteri og to motorer med 40W hver, hvilket gør bilen stærk nok til at klare krævende underlag som græsmåtter, eller grus. Da bilen får kraft til begge baghjul individuelt,  reduceres chancen for at sidde fast, som det ofte er tilfældes hvis der kun er en motor. Bilen har både fremadgående og bakgear. Du skifter gear ved at flytte gearstangen, som er lokaliseret mellem sæderne - præcis som i en rigtig sportsvogn! Når bilen er i bevægelse aktiveres lyset automatisk! og hvis der er nogen der står i vejen er det bare at benytte hornet. Anbefalet til børn fra 2 år, og op til 6-7 års alderen (maksimal belastning 40kg). Leveres i en kasse med lader og batteri. Engelsk brugsanvisning medfølger.

Let at bruge, selv for de helt små:
Tryk ned på speederen, og bilen kører
Slip speederen og bilen stopper (motorbremsning)

Fakta

 • Antal af passagerer inkl. chauffør: 2
 • Motor: 2 x 40 W
 • Maksimal hastighed: 6. km / t
 • Batteri: 12V 10 Ah
 • Batteritype: Vedligeholdelsesfri
 • Batterilevetid: Op til ca. 2 timer
 • Frem og bakgear
 • Tilbage: Ja (3 km / t)
 • Hjuldiameter: 30 cm
 • Maksimal belastning: 40 kg
 • Fjernbetjening medfølger
 • Mål (LxBxH): 142x78


INFORMATION OM ELBILER FOR BØRN:
På Rull.dk finder du et af Sveriges bredeste sortimenter af elbiler for børn. Når det gælder elbiler for børn så findes der flere tekniske funktioner som gør to tilsyneladende ens produkter meget forskellig. Nedenfor finder du et udvalg af vigtige funktioner som er værd at overveje når du skal vælge en model:

BILENS STØRRELSE:
Et par centimeters forskel på alle sider kan gøre en stor forskel på den slags legetøj. En stor elbil kan blandt andet være så rummelig at den kan rumme to børn. Desuden er større biler mere fremkommelige på ujævnheder. Vær dog opmærksom på at større biler ikke er så nemme at gemme af vejen. Alle elbiler skal parkeres i nærheden af en stikkontakt i et tørt miljø til opladning og større biler kan blive besværlige at få ind i huset hvis man ikke har den behøvede opladningsplads.

FORSKELLIGE MOTORER:
Elbiler til børn har normalt en,to eller fire elmotorer. Med en motor (oftest på elbiler som kører på et batteri med 6 Volt spænding) trækker kun et baghjul. Med dobbelt motorer (normalt elbiler med 12 Volt batterispænding) trækker begge baghjul, og med fire motorer har elbilen firehjulstræk. Jo flere motorer en elbil er udstyret med, desto mere kraft og fremkommelighed får bilen. Der findes også forskellige WATT styrker på motorene, som påvirker ydeevnen.

BATTERI STØRRELSE:
De enkleste/mindre varianter af elbiler har et batteri med 6 Volt spænning mens mere dyrere biler har 12 Volt batterispænning. Den højere spænning giver mulighed for at at køre på to motorer i stedet for en og dette giver mere kraft til bilen. En vigtig detalje med hensyn til batterier er de forskellige kapaciteter som findes, hvilket benævnes som Ah (Amperetimes) Det er kapaciteten som afgør længden af køretid per opladning. Selvom det ikke ser ud til at være meget forskel mellem 7Ah og 10Ah, så er der faktisk 43% kapacitet til forskel.

DÆK I EVA-GUMMI:
Der findes to forskellige typer dæk på denne type produkter. Det ene materiale er af hård plastik med gummibånd i midten mens den anden type har solide dæk af EVA-gummi. Den sidste giver en mere rolig kørsel og en betydelig længere livslængde.

FJERNSTYRING 2.4G ELLER 27 MHZ:
Mange elbiler til børn leveres med medfølgende fjernbetjening så du som forælder kan styre efter behov. Der findes dog to forskellige varianter af fjernstyring som bygger på forskellige teknikker og er meget forskellig fra hinanden. Den mest enkle form er fjernstyring med analog 27MHz (eller 40Mhz). Måske du har været med til eller har oplevet at en fjernbetjening til R/C legetøj kan styre andres legetøj? Så har fjernbetjeningen samme analog styring. Den nyere teknologi der findes kaldes 2.4G og er digital. Med denne teknik er sandsyneligheden for at fjernstyringen forstyres af andet radioudstyr minimal.

BLØD OPSTART:
Den der skaffer sig en elbil med 2.4G-teknologi ”gør sig et godt køb”. Blød opstart indebærer at motoren accellerer gradvist når du eller barnet gasser op og dette giver en behagelig, jævn kørsel. Elbiler som ikke har denne funktion har en speeder som fungerer som en strømafbryder; det er enten fuld gas eller intet gas, hvilket kan føles ubehageligt for barnet.

SÆDER I KUNSTLÆDER:
Visse elbiler er udstyret med sæder i kunstlæder, hvilket giver en mere luksiøs oplevelse og øger komforten for føreren.

LAKERET KAROSSERI:
Elbiler for børn har karosseri i plastik. Visse modeller har rigtig lakering på plastikken, hvilket giver en mere virkeligt finish og et udseende der minder om en rigtig bil!Andre har også set på:
Elbil Humbler 2x45W 12V
Elbil Humbler 2x45W 12V
2195,-
Elbil Beamer X7 12V
Elbil Beamer X7 12V
3195,-
Elbil Pickup 4WD 12V
Elbil Pickup 4WD 12V
2695,-
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
Elbil Mercedes GLS 4MATIC 12V
2895,-
Elbil Ford Ranger Super Cab 4x4 12V
Elbil Ford Ranger Super Cab 4x4 12V
3395,-
Elbil Quad 4x4
Elbil Quad 4x4
2895,-
Elbil Ford Ranger EVA-gummidäck
Elbil Ford Ranger Gummi-hjul
2395,-
Elbil VW Amarok 4Motion 12V 20Ah
Elbil VW Amarok 4Motion 12V 20Ah
3395,-
Dette kunne også have interesse
Batteri 12 V 12 Ah
Batteri 12 V 12 Ah
395,-
Extraladdare 12V till elbil
Ekstra lader 12V til elbil
179,-
Barn i bilen skylt
Børn i bil skiltet
Ord. pris: 29,-
Ligenu: 15,-
4-pack AA Batteri 1,5 V (LR06)
4-pack AA Batteri 1,5 V (LR06)
35,-
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Tors 10-12, 13-15
Fredag 10-12, 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker