Kundeservice

Elbil til børn

Med os på Rull.dk finder du et af Danmarks bredeste udvalg af elektriske biler til børn. Vi har en model til enhver smag - lige fra fede sportsvogne til luksus SUV'er, normalt i forskellige farver.

Når du vælger en elbil til børn, er der nogle forskelle mellem modeller, der er vigtige at vide. En stor forskel er størrelsen af ​​bilen. Hvis det adskiller sig i pris mellem to forholdsvis ensartede modeller, så er det formodentligt sådan at den dyre er større. Selv to bilmodeller med plads til lige mange børn kan variere meget i størrelse. Generelt kan man sige, at en elbil, der er omkring 100-110 cm lang, betragtes som et lille, 115-120 cm medium, 125-130 cm i størrelse og over 135 cm som en XL-størrelse.

Ud over størrelsen er der elbiler med forskelligt udstyr, f.eks dæk i fast gummi eller hård plastik, forskellige batteristørrelser i både Volt og Ampere Timer, læder eller plastik sæde, forskellige antal motorer, digital eller analog fjernbetjening m.m.

Du vil finde mere detaljerede forklaringer på forskellene under den respektive produktbeskrivelse. I mange tilfælde er der også filmklip, hvor du hurtigt får en anmeldelse af de vigtigste funktioner i elbilen. Hvis du har brug for hjælp til at vælge en elbil, tøv ikke med at kontakte os på Rull.dk!
Vis alle biler
Gåbil Mercedes SLK 55 AMG - Röd
Elbil til et barn
Elbil MC Sport - Röd
Elbil til to Børn
Elbil Quad 4x4 - Svart/Röd
Licenseret mærkebiler
Elbil Pagani Zonda - 12V
For de mindste
Elbil MC Sport - Röd
Volvo Biler
Elbil Volvo XC90 12V - Vit
Mercedes-Benz
Elbil Volvo XC90 12V - Vit
Mini-ATV
Elektrisk Mini ATV, VIPER II, 800W - Svart
Go Karts
Elektrisk Go Kart Nitrox 1000W kardandrift - Svart
Elmotorcykel
Elbil MC Sport - Röd
firehjulstrukket elbil
Elbil Quad 4x4 - Svart/Röd
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Fre 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker