Kundeservice

Segboard XL 10 tommer Bluetooth

Normal pris 2 995,-
2 095,-
 Gratis Levering!
Vælg model Pris Lagerstatus
     HVID 2095 kr    På lager 
 
 
Se vores youtube video!

ProduktbeskrivelseDetta är en av marknadens bästa Hoverboards med den mest precisa och responsiva känslan samt säkerhetscertifiering av amerikanska testinstitutet UL, vilka ställer marknadens hårdaste krav på denna typ av elektriska produkter.


Lækkert segboard som er det sejeste vi har testet længe! En indbygget gyrofunktion hjælper dig med at holde balancen og ved at læne dig i den ønskede kørselsretning får du boardet til at bevæge sig. Modellen har 2x350W motorer hvilket giver masser af kraft. Et 36V 4,4Ah lithiumbatteri giver en rækkevidde på 15-20 km per ladning. Lader og taske medfølger.

Dette er Pro modellen som er udstyret med lithiumbatteri, to stærke 350W kvalitetsmotorer fra Unite, samt bluetooth højtalere til at afspille din musik!

UDSTYRET MED:

- Stærke motorer, 350W/st
- Lithiumbatteri, 36V 4,4Ah
- Bluetooth-højtalere
- Medfølgende taske

Nye seje Segboards er helt sikkert den sejeste måde at transportere sig selv frem på idag! Modellen har et indbygget selvbalancerende gyroskop indbygget hvilket går at du kan styre dit airbord ved at læne dig i den ønskede kørselsretning. Det tager ganske vist lige lidt tid at lære men typisk har du en god kontrol efter at have testet boardet i cirka 30 minutter. Derefter er det bare at komme afsted til jobbet, skolen, eller bare ud og nyde den friske luft!

Segboard XL 10 tommer har som navnet antyder 10" hjuldiameter. De større hjul i forhold til de almindelige Segboards giver en betragteligt højere frigang (ca 6 cm istedet for 3), samt en højere topfart. En høj frigang er at foretrække når du skal op over en kan, eller køre på ujævnt underlag.

Segboard har to motorer med en motoreffekt på 350W fra kvalitetsmærket Unite. Dette giver masser af kraft og gør at boardet kan bære en fører på op til 110 kg, selv opad bakke. Printpladerne er fra Taotao og sikrer en god og hurtig reaktion ved anvendelse. For at gyro funktionen skal fungere korrekt er der en anbefalet minimumsvægt på 20 kg. Fremkommeligheden er overraskende god, selv på græsmåtter, men boardet gør sig bedst på flade hårde overflader. Selvom produktet godt kan fungere i moderat fugtige miljøer så anbefaler vi at det ikke bruges i regn, eller at man køre igennem vandpytter.

En opladning tager cirka 2 timer og giver en rækkevidde på op til 15-20 km. Medfølgende ladere tilsluttes i en almindelig stikkontakt, og den anden ende sættes i Segboardet for at lade det. Laderen har en indbygget afbryder der gør at den slår fra når batteriet er fuldt opladet. Det vil sige at der er 2 afbrydere der sikrer imod overopladning. En i boardet, og en i laderen. Det koster cirka 20 øre per opladning i strøm, og det er dermed næsten gratis atbruge.

Denne model har indbygget bluetooth højtalere så at du kan tilslutte din musikafspiller trådløst. Dette gør at du kan afspille din musik mens du kører, eller når du holder parkeret.

Denne serie af hoverboards er testet og certificeret af det amerikanske testinstitut UL, som stiller nogle af de strengeste krav til denne type af produkter. Selv den tilhørende oplader er UL certificeret. Modellen er desuden beskyttet mod fugt til klasse IPX4. Ligenu følger der integreret bluetooth samt en taske med. Alt ekstraudstyr som medfølger har en total værdi på 1200 kr!

Medfølgende tilbehør, taske og oplader.

- Opfylder alle CE-direktiv, også for oplader
- Motoreffekt: 350W x 2
- Tophastighed omkring 15 km / t
- Batteri: Lithium, 158Wh (36V 4,4Ah)
- Rækkevidde på op til 15-20 km *
- Indbygget Bluetooth-højttalere
- Hjulstørrelse: 10 inches (ca. 27 cm)
- Luftfyldte Dæk
- Vægt: 14 kg

*=Rækkevidden kommer an på lastvægt, kørestil, underlag ect.Andre har også set på:
Hoverboard Airboard 2x300W - Svart
Segboard 2x300W - Sort
1295,-
Hoverboard AirBoard PRO Bluetooth
Segboard PRO Bluetooth
1595,-
Hoverboard Airboard 2x350W iflow Edition
Segboard 2x350W iFlow Edition
1395,-
Hoverkart Plus till Hoverboard
Hoverkart Plus til Segboard
495,-
Hovershoes - Bluetooth
Hovershoes - Bluetooth
1995,-
Hoverboard AirBoard PRO iFlow edition - Bluetooth
Segboard Airboard PRO iFlow edition - Bluetooth
1695,-
Hoverboard PRO XL 10 tum Bluetooth - Iflow Edition
Segboard PRO XL 10 tommer Bluetooth - iFlow Edition
2295,-
Hoverboard AirBoard PRO Bluetooth
Segboard PRO Bluetooth
1595,-
Dette kunne også have interesse
Ryggsäck till Hoverboard, 10 tum
Rygsæk til Segboard, 10 tommer
Ord. pris: 219,-
Ligenu: 109,-
Hoverkart Plus till Hoverboard
Hoverkart Plus til Segboard
Ord. pris: 549,-
Ligenu: 495,-
+45 89 87 30 84
Telefontider
Man-Tors 10-12, 13-15
Fredag 10-12, 13-15
CVR.nr: 38385739
En del af Nordbutiker