COVID-19: Vi fortsætter med at sende varer som sædvanligt. Mindre forsinkelser kan forekomme, men vi arbejder none-stop for at levere alt, så hurtigt vi kan.
   Kundeservice

Trehjulet scooter Trigger, 500W - Hvid

- Nu også med bakgear!

Enter fullscreen
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
 • Trehjulig scooter Trigger, 500W - VIT
4 995,-
 Gratis Hjemmelevering!
Lagerstatus
   På lager 
 
 

Elscooter Trigger er en trehjulet elscooter med stærk motor og aftagelig sadel.

Fleksibel trehjulet scooter med en stærk og vedligeholdelsesfri børsteløs navmotor med 500W effekt og aftagelig sadel.

Den børsteløse motor har en højere virkningsgrad i forhold til "almindelige" elmotorer, hvilket resulterer i længere rækkevidde og mere kraft. Drives med en kraftfuldt 48V "Heavy-duty" batteripakke og en topfart på ca.: 25-30 km/t (kan fartbegrænses til 15 km/t) med en rækkevidde på op imod 25-30 km. Leveres med aftagelig sadel, forlygte og oplader. Både styr og sadel kan indstilles i højden.

Triggeren er lige så underholdende at køre som et hobbykøretøj som den er praktisk at anvende for transport og hjælpemiddel. Scooteren kan enten bruges stående eller med den medfølgende sadel. Hvis du vælger at køre stående, kan du nemt tage hele sadelstangen af, så den ikke er i vejen.

Konstruktionen er meget robust og stabil med materiale af stål og aluminium. Selv høje personer kan bruge Triggeren, eftersom styret kan indstilles i højden. Hvis du ønsker at tage scooteren med dig i bagagerummet på din bil, findes der en quick-release for sadelstangen samt en fleksibel foldefunktion for styret så du sparer plads.

På styret er der en kraftig diodelygte med indbygget tændingslås, batteriindikator samt informationsdioder. Der er også diodelygte bag på med bremselysfunktion. Styret kan indstilles i højden og med quick-release funktionen kan den foldes sammen for lettere at få plads i f.eks. bagagerummet på en personbil.

Den højeffektive børsteløse navmotor har en kontinuerlig effekt på 500W hvilket virkelig gør den råstærk. Selv stejle bakker klares med en voksen passager bag på, og med en acceleration og topfart på op imod 30 km/t rækker den og mere til. For dig som ønsker at køre på en roligere måde, findes der en fartkontrol, hvor man kan indstille topfarten til ca.: 15 km/t og som giver en roligere acceleration. Triggeren drives med fire kraftfulde 12V "Heavy-duty" blyakkumulatorer som seriekobles til 48V. Batterierne er forseglet og vedligeholdelsesfrie, opladning sker med en alm. stikkontakt med den inkluderede oplader.

Leveres med aftagelig sadel, for- og baglygte, værktøjssæt samt oplader.

BEMÆRK: Lovgivningen for elscootere på offentlig vej er en maksimal topfart på 20 km/t, samt at den tilladte maksimale motoreffekt er på 250W. Eftersom denne elscootere både er hurtigere og stærkere end dette, så må den ikke anvendes på offentlig vej.

FAKTA:

 • Topfart ca.: 25-30 km/t
 • Rækkevidde op til 25-30 km
 • 500W højeffektiv børsteløs navmotor
 • Batterikapacitet: 576Wh (48V 12Ah Heavy-Duty)
 • Håndbremse
 • Drejegashåndtag
 • Dimension fordæk: 16x 2,50 (64-305)
 • Dimension bagdæk: 2,80/2,50-4
 • Vægt ca.: 35 kg
 • Mål (LxBxH): 102*64*110 cm
 • Siddehøjde fra ståplade til sadel: 49 cm - 60 cm
 • Maks. last: 110 kg

 • BØRSTELØS VS. BØRSTEMOTOR:
  Når man taler om elmotorer findes der hovedsageligt to forskellige teknologier: børstemotorer samt børsteløse motorer. Børstemotorer har eksisteret længst og findes ofte på de lidt billigere produkter med elmotor. Børsteløse motorer er af en nyere og bedre teknologi med flere fordele:

  + Højere effektivitet (mindre spild i form af f.eks. varme)
  + Højere drejningsmoment (250W børsteløs opleves stærkere end 250W børste)
  + Mindre vedligeholdelse (ingen børster der behøves udskiftet over tid)
  + Mere stille drift. Ulempen ved en børsteløs motor er at konstruktionen, og dermed motoren, er dyrere end børstemotorer.

  NAVMOTORER: Visse eldrevne køretøjer har de såkaldte navmotorer, hvilket betyder at elmotoren er indbygget i noget af hjulet. Fordelen ved dette er at man slipper for at have en kæde eller drivrem mellem motor og drivhjul, hvilket betyder at man slipper for at spænde, smøre og vedligeholde kæde/rem med alt hvad det indebærer. Der er desuden heller ikke noget kædesnask hvis man ønsker at tage produktet med sig i f.eks. bagagerummet på bilen. Alle navmotorer hos Rull.dk er af børsteløs model. Samlet gør det at produkter med navmotor kræver minimal vedligeholdelse og har høj pålidelighed!

  BATTERIER I eldrevne køretøjer findes der normalt batterier af typen blyakkumulator eller litium.

  Blyakkumulatorer har normalt spændingen 12 Volt, og produkter med højere drift-spænding har derfor seriekoblet blyakkumulatorer (f.eks. 3 stk. 12V for at opnå 36V spænding). Blyakkumulatorer er relative billige og fungerer godt når de håndteres rigtigt. Et produkt med blyakkumulatorer skal helst oplades efter hver anvendelse, også selv om batteriet ikke er helt afladet. Det er tvært imod direkte skadeligt hvis batteriet bliver tømt helt for strøm. Ved langtidsopbevaring har blyakkumulatorer bedst af at være 100% opladet. Hvis du ikke skal bruge produktet i en længere periode, anbefaler vi derfor at oplade det mindst en gang om måneden for at holde batterierne friske.

  Litiumbatterier har flere fordele i forhold til blyakkumulatorer:

  + De har ca.: 2-3 gange længere levetid.
  + De vejer kun ca.: 1/3 i sammenligning med blybatterier.
  + De er mindre følsomme overfor forkert brug.

  Litiumbatterier bør også oplades efter hver anvendelse, og bør heller ikke aflades helt. Litiumbatterier har dog en indbygget beskyttelse så at en afladning normalt ikke skader cellerne. Ved langtidsopbevaring anbefales det at oplade litiumbatterierne ca.: en gang om måneden.

  Aller batterier mister kapacitet over tid samt af brug. Man angiver et batteris levetid i opladningscyklusser. En opladningscyklus er når batteriet oplades fra tom til fuld. Hvis man oplader et halvfuldt batteri, forbruger man således 0,5 opladningscyklus. Blybatterier klarer normalt ca.: 2-300 opladningscyklusser mens litiumbatterier klarer 5-700 opladningscyklusser. Det er derfor en god ide at have litiumbatteri i et produkt som bruges meget, mens det er ikke er så vigtigt i produkter som bruges sjældent.


  Käyttöopas (Suomi)

  Manual-Trigger-FI.pdf

  Andre har også set på:
  Trehjulig scooter Trigger, 500W - Svart
  Trehjulet scooter Trigger, 500W - Sort
  4995,-
  Elscooter Velocifero Mad Truck 2000W - Röd
  Elscooter Velocifero Mad Truck 2000W Litium
  14995,-
  Elscooter Drift Trike 200W Lithium - Blå
  Elscooter Drift Trike 200W Litium
  1795,-
  Elektrisk Mini ATV Nitrox Cobra V4-2 1000W - Grön/svart
  El-Quad NITROX Cobra V4 - 1000W
  4895,-
  Elscooter 1600W Dirt - RÖD
  Elscooter NITROX 1600W 48V Børsteløs Dirt
  4995,-
  Elscooter Velocifero Mad 1600W - Röd
  Elscooter Velocifero Mad 1600W
  8495,-
  Elscooter Nitrox 120W - Svart
  El-løbehjul Nitrox 120W
  1095,-
  EvoKit Elcykelkit 20 tum (406) - 1000W
  Ombygningskit EvoKit 1000W
  2795,-
  Dette kunne også have interesse
  Ventilförlängare
  Ventilforlænger
  49,-
  ABUS Kättinglås 8900 85
  ABUS kædelås 8900 85
  595,-
  +45 89 87 30 84
  Telefontider
  Man-Fre (Hverdage)
  10-12 & 13-16
  CVR.nr: 38385739
  En del af Nordbutiker