Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

El mini-atv Nitrox Dragon 1060W

5.999 ,-

inkl. moms

6.499 ,-

På lager

  • Du sparer500 kr.
  • Kraftfuldt firehjulet elkøretøj til børn
  • Stærk børsteløs elmotor
  • Rigtige hjul og affjedring hele vejen rundt
  • Kardantræk - sikker og vedligeholdelsesfri

Produktbeskrivelse

Dragon er et kraftfuldt firehjulet elkøretøj til børn med solide luftfyldte terrængående dæk og en stærk børsteløs elmotor med kardantræk. Med kardantræk slipper du for at bekymre dig om smørelse og justering af kæde. Perfekt til dig som bare ønsker at hive produktet frem og lade barnet komme i gang med legen!

Nitrox Dragon har en switch, der justerer den maksimale hastighed, hvilket du som forælder styrer. Du har mulighed for at indstille den maksimale hastighed, ATV'en skal kunne opnå. Dette firehjulede elkøretøj er også udstyret med en bakgear. Den store batteripakke på 36V 12ah giver en spilletid på ca. 30-90 minutter.

Selvom denne ATV har et lille format, er den også rigtig sjov for større børn (såsom far eller mor) at prøve! Dette firehjulede elkøretøj til børn leveres i en papkasse og kræver en del montering inden brug. Oplader og batteri medfølger.

Husk, at elbiler med en motoreffekt på over 250 watt og en tophastighed på over 20 km/t ikke må køres på offentlig vej, men kun i et indhegnet område.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL