Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

Elbil Ford Ranger Super Duty 4x4

3.499 ,-

inkl. moms

3.999 ,-

Tilbage på lager 2024-08-01

  • Du sparer500 kr.
  • Lang driftstid med 240Wh batteripakke
  • Pickup i autentisk Ford-design!
  • Plads til 2 børn!
  • Firehjulstræk

Produktbeskrivelse

Pickup i licenseret design fra Ford for den lille, der ønsker at køre uden hindringer. Præcis som en pickup bør være, er Ford Ranger Super Duty stor og solid med plads til to børn.

Denne seje elbil har plads til to børn samt en masse fede funktioner som åbne døre, åbenbar låge til ladet, støddæmpning bag osv. Lyt til dine yndlingssange i bilstereoen med hjælp fra Bluetooth eller USB. Belysning findes i strålerammerne, baglygterne og ekstra belysningen (over sædet). Desuden har bilen sejt blålys for at gøre omgivelserne opmærksomme på, at det haster.

Elbil Ford Ranger er som skabt til at køre rundt på grunden med støddæmpere for alle hjul og god frihøjde. Kørslen er også komfortabel, da bilen har såkaldt "blød start", hvilket giver mindre rykkende drift. Bilen er udstyret med dobbelte el-motorer à 55W. Dette er en stor fordel, da bilen dels får mere kraft samt bedre fremkommelighed. Bilen har tre hastighedsindstillinger fremad samt bakgear. Fremad kan man køre op til 6 km/t. En opladning varer op til en times "lege tid" (afhængigt af brug), og batteriet er fuldt opladet på ca. 8 timer med den medfølgende oplader. Elbilen er meget let at køre for børnene - accelerer med gaspedalen og stop ved at slippe pedalen.

Til denne elbil medfølger også en 2,4G fjernkontrol, så du som forælder kan styre, hvis ønsket. Perfekt for at få hjælp fra forældrene til de yngste!

Oplader og batteri medfølger.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL