Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 3.000 kr.

Evobike CLASSIC-7 - Dame

11.999 ,-

inkl. moms

14.999 ,-

Tilbage på lager 2024-07-18

  • Du sparer3.000 kr.
  • Komfortabel retrocykel med stil
  • Op til 100 km rækkevidde/opladning

Produktbeskrivelse

Evobike CLASSIC-7 er en rigtig cruiser-cykel med trendy design og fantastisk komfort. Kørestillingen er afslappet og meget komfortabel med en bred sadel, classic-styr og syv gear. Nu kommer Classic-7 også med nogle designopdateringer, såsom et slankere batteri, et mindre OLED-display på styret og endnu mere robuste bagagebærere, hvilket gør den populære Evobike Classic bedre end nogensinde!

Design

Designmæssigt er CLASSIC-7 en fuldtræffer med lækre farver og læderdetaljer i form af håndtag samt brune, ekstra “punkteringsfri” dæk. Der er bagagebærere både foran og bagpå. Detaljer som skærme, kædeskærm og bagagebærere er lakeret i samme farve som cyklens ramme, hvilket giver et eksklusivt retropræg.

Et opdateret og endnu slankere OLED-display på styret og et mindre batteri giver elcyklen et opdateret udseende uden at gå på kompromis med retrodesignet.

Ydelse og anvendelse

På styret er der et smart, baggrundsbelyst LCD-display, som bruges til at indstille, hvor meget motoren skal hjælpe til på de fem niveauer. Her vises også oplysninger om batteriets status, hastighed, gennemsnitlig hastighed, tophastighed og distance. Du justerer cyklens lys foran og bagpå via LCD-displayet.

Evobike CLASSIC-7 har et gearsystem med syv positioner fra det velkendte Shimano. Systemet er integreret i bagnavet, hvilket giver højere driftssikkerhed samt minimalt vedligeholdelsesbehov. Du kan skifte gear når som helst, mens du cykler, undtagen når du træder meget hårdt i pedalerne. Bremsesystemet består af fodbremse på baghjulet og hydraulisk skivebremse på forhjulet. Dette giver en god bremseeffekt i alle gear.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at cykle, og hvilket understøttelsesniveau du har valgt. For at give et omtrentligt billede plejer vi at angive en rækkevidde på 45-75 km for det lille batteri og 75-100 km for det store batteri pr. opladning.

Motor og batteri

Evobike CLASSIC-7 er blevet udstyret med en navmotor i forhjulet fra kvalitetsmærket Ananda. Motoren har 250 V effekt og starter automatisk, når du begynder at træde i pedalerne.

Litiumbatteriet har en kapacitet på 432 Wh eller 576 Wh. Det kan sagtens lade sig gøre at oplade batteriet, mens det sidder på cyklen, men det kan også tages ud og oplades et andet sted. Classic-7 leveres nu med en endnu kraftigere 3A-oplader, så batteriet kan oplades op til 50 % hurtigere end før.

*Cyklen vist på miljøbilleder kan i nogle tilfælde vise det foregående års model og detaljer kan således afvige fra den elcykel, der er leveret til dig. Se produktbilleder for nøjagtige detaljer. 

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL