Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Om os

Ledende inden for mikromobilitet!

Hos Rull har vi lang erfaring med lette eldrevne køretøjer eller mikromobilitet. Vi solgte vores første el-løbehjul for næsten 20 år siden og tilbyder i dag Nordens bredeste udvalg af el-løbehjul, el-scootere, elbiler til børn og meget mere. Vores mål er at tilbyde noget for alle – uanset om du søger en tryg og effektiv transport eller spændende eventyr.

Kvalitet og prisværdighed

Vi skærer mellemleddene væk og samarbejder med betroede leverandører for at tilbyde produkter af høj kvalitet til bedre priser. Ved at eje hele processen, fra produktudvikling og indkøb til kundeservice og lager, sikrer vi den bedst mulige kvalitet og kundetilfredshed.

Support og reservedele

Udover vores store udvalg af lette el-køretøjer tilbyder vi kyndig teknisk support og adgang til eget værksted. Vi har satset på at have et komplet sortiment af reservedele, så du kan bruge dit el-køretøj i mange år fremover.

Udforsk vores sortiment

Besøg vores forskellige kategorier for at finde det perfekte produkt, der opfylder dine behov og giver dig fantastisk køreglæde. Fra byeventyr til offroad-oplevelser og tilpassede løsninger til seniorer – vi har noget for alle!

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL