PRE-SEASON SALE

KLIK HER

60 dages returret

Fri fragt over 1000,-

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Om os

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2006 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer til meget konkurrencedygtige priser.

I vores Rull-team har vi solid erfaring med lette elkøretøjer. Vores sortiment er nøje udvalgt fra forskellige underleverandører for at udvikle et sortiment, der holder god kvalitet uden at koste en formue. Rull tilbyder et bedre produkt til en lavere pris ved at udelukke mellemhandlere, betroede underleverandører og ved at eje hele processen fra produktudvikling og indkøb til kundeservice og lagerplukning. Vi ønsker, at alle skal have råd til eldrevne køretøjer!

Ud over vores store udvalg af lette elektriske køretøjer har vi også kyndig teknisk support og adgang til vores eget værksted. Når du handler hos os, ønsker vi, at du skal kunne bruge dit elkøretøj i mange år fremover. Vi har derfor opbygget et komplet sortiment af reservedele i vores store lagerlokaler på ca.: 5000 m2.

Rull.dk er en del af Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsvirksomhed med hovedfokus inden for lette elektriske køretøjer såsom elcykler, elløbehjul, elektriske knallerter og eldrevne seniorscootere.

Vi driver en række egenudviklede onlinebutikker i Norden, hvor vi sælger vores egne mærker. Siden starten i 2006 har vi leveret produkter til over 200.000 tilfredse kunder. Vores hovedkontor og lager er beliggende i Sverige, lige uden for Stockholm, hvor vi i øjeblikket er ca. 35 ansatte.

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL