Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

Elbil Pickup 4WD

2.999 ,-

inkl. moms

3.499 ,-

På lager

  • Du sparer500 kr.
  • BEDST I TEST
  • Firehjulstræk
  • Plads til to børn

Produktbeskrivelse

BEDST I TEST!

Stor og robust pickup med firehjulstræk og plads til to børn!

Vores elbil Pickup 4WD er virkelig noget som tiltrækker opmærksomhed, og med finesser som døre og bagsmæk som kan åbnes, LED-lys samt bilstereo så bliver oplevelsen virkelig total. Modellen har endda sæder i luksuriøst og komfortabelt kunstlæder! Bilen har blødt start/stop for behageligere kørsel uden rykvis drift. Reelle, gummidæk samt støddæmpere som giver en behagelig køreoplevelse. Leveres med 2.4 G fjernkontrol.

Elbil Pickup 4WD leveres med en mængde af forskellige funktioner for at minde så meget om en rigtig bil som muligt. Døre, motorhjelm og bagsmæk til ladet kan åbnes. Flere indspillede melodier samt mulighed for tilslutning af MP3-afspiller, USB-enhed eller SD-kort for at afspille din egen favoritmusik. Der er lys i forlygterne med frækt LED-lys, hvilket selv giver effektive køreture når det er mørkt udenfor.

Bilen er udstyret med fire elmotorer, hvilket giver bilen FIREHJULSDRIFT! Dette er en stor fordel da bilen til dels får mere kraft samt bedre fremkommelighed. Bilen har tre hastighedsniveauer frem samt bakgear. Fremad kan man køre op til 6 km/t. En opladning rækker op til 45-90 minutters "legetid" (afhængig af brug) og batteriet oplades helt på ca.: 8 timer med den medfølgende oplader.

Elbilen er meget nem at køre for barnet: - gas op med gaspedalen og stands ved at slippe pedalen. Til denne model indgår der også en fjernbetjening så du som forælder kan styre hvis det ønskes. Det er også med denne at du indstiller hvilket hastighedsniveau bilen skal have. De lave hastigheder er gode til yngre børn eller trænge omgivelser. Med fjernbetjeningen kan du som forælder overtage kontrollen når som helst når det er nødvendigt.

BEMÆRK:

  • Anbefales fra 3 år.
  • Anvend kun under opsyn af en voksen.
  • Anvend ikke trafikken.
  • Anvend ikke i nærheden af afgrund eller vandløb.

Elbilen leveres i en papkasse og kræver en vis montering inden anvendelse. Brugsanvisning på dansk kan downloades på siden. Oplader og batteri medfølger.

 

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL