Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

Elbil Truckster 4WD

2.999 ,-

inkl. moms

3.499 ,-

På lager

  • Du sparer500 kr.
  • Stor arbejdsmaskine
  • Plads til to børn
  • Firehjulstræk

Produktbeskrivelse

Stor arbejdsmaskine med plads til to børn (og med plads til haveaffald på ladet) med seks hjul, firehjulstræk, fjernstyring og meget mere!

Ønsker du at børnene hjælper til med havearbejdet? Eller at transportere ting rundt i nærområdet? Da har vi den optimale elbil i form af den store, robuste Truckster 4x4! I dette drømmelegetøj er der plads til to børn og desuden til en masse last bag på ladet. I modsætning til alle almindelige elbiler er denne bil udstyret med seks hjul. Men ikke nok med det ? bilen har desuden ægte firehjulstræk hvilket giver suveræn fremkommelighed? Ladet bag på er rummeligt og det er nemt at tippe lasten når man når frem til destinationen.

Elbil Truckster 4x4 har en total motorstyrke på hele 140 Watt. De fire elmotorer giver god fremkommelighed på grus såvel som på græsplæner. Bilen har også blød start, hvilket giver mere behagelig drift med mindre ryk. Særlig værdsat for yngre børn. En anden værdsat detalje på denne elbil er at den er fuldt udrustet med solide EVA-dæk. Det giver længere holdbarhed og lavere støjniveau i forhold til de hule dæk i hårdt plastik som mange andre elbiler til børn har.

Denne elbil leveres med en overdådig bilstereo med indspillede melodier samt mulighed for at tilslutte din mobiltelefon med såvel Bluetooth som AUX-kabel. Bilen har også frækt LED-belysning hvilket giver effektive køreture når det er mørkt udenfor.

Bilen har tre hastighedsniveauer frem samt bakgear. Fremad kan man køre ca.: 6 km/t. En opladning rækker op til 45-90 minutters "legetid" (afhængig af anvendelse) og batteriet oplades helt på ca.: 10 timer med medfølgende oplader. Elbilen er meget nem at køre for barnet ? gas op med gaspedalen og stands ved at slippe gaspedalen. Til denne model indgår der også en fjernbetjening så at du som forældre kan styre og nødstoppe hvis det ønskes. Det er også med denne at du indstiller hvilket hastighedsniveau bilen skal have. De lave hastigheder er gode for yngre børn eller for trænge omgivelser. Med fjernbetjeningen kan du som forældre tage styring over bilen når som helst det behøves.

Monteringsvejledning på engelsk følger med. Oplader og batteri medfølger.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL