Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Købsguide: el-løbehjul

1. Overvej hvad du vil ha

 

Dit behov styres selvfølgelig efter hvilken type af el løbehjul som du bør anskaffe. Start med at funderer på hvad du skal bruge den til?. Skal du kører længere strækninger, hvilket underlag og hvem skal anvende den, behøver den er være enkel at kunne bære?

 

2. Hvor skal den anvendes

 

Angående hvem og hvor du skal anvende el løbehjulet passer visse modeller bedre end andre. Om du skal køre på almindelig vej, så anbefaler vi at du vælger en model som er godkendt for dette, hvilket indebærer at den max. må have en topfart på 20km/h. El løbehjul med mindre hjul er normalt lettere og passer bedre på hårdt underlag som asfalt - Perfekt til bymiljøet. Luftfylde, større hjul fungerer også på asfalt men komemr virkelig til sin ret når underlaget er ujævnt såsom grus, græs eller skovstiger.

 

3. Et kraftig el løbehjul eller et let og kompakt el løbehjul?

 

De størrere modeller er ofte udstyret med et sæde og store luftfyldte dæk. Dette gør at den får mere fremdrift men gør det også mere besværligt når du vil lufte den i bagagerummet eller op af trapperne. De større el løbehjul har også en topfart som højere end den godkendte hastighed for el køretøjer, hvilket er 20 km/h. Dette indebærer at disse modeller ikke må benyttes på almindelig vej men bare på privat område eller indhegnet område.

 

4. Motortype

 

Når man snakker om elmotorer finden der hovedsageligt to forskellige typer af teknologier: Børstemotor og børste løs motor. Børstemotor er den motortype som har eksisteret længst og denne type findes oftest på de billigere produkter. Børsteløs motor har en nyere og mere forbedret teknologi, hvilket har flere fordele f.eks. højere effektivitet, højere omdrejningere, mindre vedligeholdelse, samt at den larmer mindre. Konstruktionen på en børsteløs motor gør dog at den oftere er dyre i forhold til en børstemotor.

 

5. Batterier

 

I eldrevne køretøjer findes to forskellige typer af batterier, nemlig blyackumulator eller litium. Blyackumulator har normalt en spænning på 12 volt og produkter med højere driftspænning har derfor seriekopplet blyackumulatorer. Blyackumulator er billige og fungere godt når man passer på dem. Et produkt med blyackumulator skal helst oplades efter hver gang man har anvendt produktet også selvom at batteriet ikke er udladet, da batterierne kan tage skade af at være udladet.

Spar 500 kr.
El-løbehjul Nitrox S250 Lite

El-løbehjul Nitrox S250 Lite

2.699 ,-
2.199 ,-
inkl. moms
Spar 500 kr.
El-løbehjul Nitrox S250 Flex

El-løbehjul Nitrox S250 Flex

2.999 ,-
2.499 ,-
inkl. moms

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL