Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

Elbil Brandbil

1.999 ,-

inkl. moms

2.499 ,-

På lager

  • Du sparer500 kr.
  • Drømmelegetøj til den lille helt
  • Masser af fede detaljer og funktioner
  • Kommer rundt på de fleste underlag

Produktbeskrivelse

Drømmelegetøj for den lille redningsmand i nød, der vil hente vandpistolen og gå i gang med et brandslukkeeventyr i nabolaget! Masser af sjove funktioner som blålys, døre der kan åbnes, solide EVA-dæk m.m.

Der er noget specielt ved brandbiler ? er det ikke rigtigt? De fleste børn giver i al fald lange blinke efter de seje røde biler med blålys og masser af seje funktioner. Nu kan du give dit barn muligheden for selv at give sig ud på udrykning i sin helt egen brandbil! Denne her bil har masser af seje detaljer og funktioner. Blålyset virker selvfølgelig så at omgivelserne har en chance for at springe til siden når der er udrykning. Bilen har endda solide EVA-dæk, til forskel fra hule dæk af hård plastik, som mange andre elbiler for børn har. EVA-dæk giver mere stille drift på asfalt og længere holdbarhed. Indbygget stereo med en omgang forudindspillede.

Denne elbil har dobbelte motorer på 35W/st hvilket gør at begge baghjul driver. Dette gør at bilen klarer sig godt på selv grus og velslåede græsplæner. Bilen drives af et stort 12V 10Ah genopladeligt batteri og oplades med medfølgende oplader. En opladning på 8-10 timer giver op til 60-90 minutters "legetid". Bilen kan enten køres af barnet selv eller styres af forældrene med den medfølgende fjernbetjening. Det er nemt at køre bilen: gas op med gaspedalen og bilen standser selv når man slipper gassen. Denne her bil er udstyret med en såkaldt blød start, hvilket giver mindre ryk i driften i sammenligning med enklere modeller. Bilen kan køres på egen hånd fra ca.: 3 års alderen, yngre børn kan styres af forældrene med fjernbetjeningen. Du som forælder kan nemt indstille en af de tre hastigheder for bilen for at tilpasse topfarten efter dit barns alder, eller til at nødbremse med fjernbetjeningen. Den fjernbetjening som indgår er af digital 2,4G-model, hvilket gør at den ikke forstyrres af anden radioudstyr.

Elbilen leveres i pap og kræver en vis montering inden anvendelse. Monteringsvejledning følger med på engelsk. Oplader og batteri medfølger.

  • Anbefales fra 3 år.
  • Må kun anvendes under tilsyn af en voksen.
  • Må ikke anvendes i trafikken.
  • Må ikke anvendes i nærheden af skrænter eller vandløb.

 

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL