Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Litiumbatteri 36V 4,4Ah til 4,5 tommer Airboard

699 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

Litium batteri 6 Ah med indbygget LED-baglygte. Dette batteri vejer kun 1/3 i forhold til et blybatteri med tilsvarende kapacitet. Det har desuden betydelig længere levetid og tapper ikke kapaciteten på samme måde som billigere batterier. Bemærk at en speciel litiumoplader er nødvendig for at oplade batteriet!

Litium batteri 6 Ah, oplader samt bagagebærer indgår. Bagagebæreren er fremstillet til at kunne opbevare batteriet under bagagebæreren, så du stadig kan opbevare ting ovenpå bagagebæreren. Derudover er bagagebæreren fremstillet så at batteriet kan låses fast med nøgle i den. Batteriet har også en indbygget baglygte. Litiumbatteriet vejer kun 1/3 i forhold til et blybatteri med tilsvarende kapacitet. Det har også en betydelig længere levetid og tapper ikke kapaciteten på samme måde som billigere batterier. Mål på batteriet (LxBxH): 43x15x5 cm Bemærk at opladeren som følger med vores konverteringskit ikke kan bruges til litiumbatterier! Tilslutningsvejledning: Ud fra batteriet er der fire kabler. Du kan bruge hvilken som helst af de to røde til strøm. Brug derefter de sorte som sidder nærmest midten som "minus". Du kan føre den yderste sorte til den yderstliggende røde for at sætte strømmen til baglygten.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL