Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 2.000 kr.

Elkørestol Blimo Move

8.999 ,-

inkl. moms

10.999 ,-

Tilbage på lager 2024-08-01

  • Du sparer2.000 kr.
  • Lättanvänd och smidig
  • 360° svängradie
  • Upp till 25 km räckvidd

Produktbeskrivelse

Blimo Move er en meget letanvendelig og fleksibel elektrisk kørestol. Du styrer den nemt med et joystick, der giver dig en 360° venderadius. De pneumatiske bagdæk absorberer stød og ujævnheder i underlaget meget effektivt, hvilket gør køreoplevelsen blød og behagelig. Venderadius er kun 60 cm!

24V lithiumbatteriet har en rækkevidde på cirka 20-25 km og er fuldt opladet på 6-8 timer. Vil du gå endnu længere, kan du opgradere batteriet til 20 ah, hvilket giver 65 % længere rækkevidde. Vælg om du vil oplade batteriet direkte i el-kørestolen, eller om du vil tage batteriet ud og lade et andet sted. Elmotoren giver dig kraft nok til at køre op til 6 km/t og kan klare skråninger med en hældning på op til 13°.

Leveres med tilhørende fjernbetjening, der giver dig mulighed for at fjernkøre den elektriske kørestol til dig.
Armlænene er foldbare, så du nemt kan komme ind og ud af den elektriske kørestol. Vil du have kørestolen med i bagagen eller på rejsen, kan du nemt folde den sammen til en meget kompakt position.


Maksimal lastvægt 130 kg.

Produktet leveres på palle direkte til din hoveddør eller ejendomsgrænse. Den leveres 90% samlet og kræver kun mindre montering af dig.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL