Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

El-skateboard Nitrox Fishboard 300W

1.499 ,-

inkl. moms

1.999 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Sjov og velbygget elektrisk skateboard med litiumbatteri og fjernbetjening, som desuden også er let at bære med sig! Vandtæt i henhold til klasse IP54.

Til dig som mener at skateboards virkelig er en nødvendighed! Det her er ikke et tungt og klodset skateboard. Trods el-driften har produktet en vægt på kun 3,7 kg, hvilket gør den nem at tage med overalt. Der findes også et praktisk bærehåndtag i boardet. Et smart transportmiddel som du kan tage med dig når du er på farten!

El-skateboard Nitrox Fishboard 300W drives af en stærk børsteløs navmotor placeret i det ene baghjul. Motoren er helt vedligeholdelsesfri, og på trods af at 300W ikke lyder af meget, har skateboardet en topfart på 15 km/t, hvilket rækker og mere til for denne produkttype, den maksimale brugervægt er 60 kg. En fed funktion er at det også er muligt at bakke med boardet!

Du gasser fleksibelt op med en trådløs fjernkontrol som er bygget på digital 2,4G-teknik (forstyrres ikke af andet radioudstyr). Med en tommelfingergas gaser du op og bremser, og du kan vælge motoreffekt i tre forskellige niveauer for at tilpasse forskellige førerfærdigheder.

Skateboardet får sin kraft fra et 24V litiumbatteri placeret under boardet. En opladning på ca.: 3 time giver op til 8 km rækkevidde, afhængig af hvordan du kører. Batteriet har et indbygget overladningsbeskyttelse for at modvirke overladning.

Selvom dette er et elektrisk skateboard, ligner det meget et almindeligt skateboard, da det har et åtta-lags træplade i ahorn, og justerbare hjulmontering.

Dette Nitrox el-skateboard er vandtæt i henhold til klasse IP54, hvilket betyder at det tåler vandsprøjt fra forskellige retninger. Så hvis det begynder at regne når du er ude og køre, er det altså ikke noget problem!

Oplader og batteri medfølger.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL