Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 4.000 kr.

Evobike Commute

13.499 ,-

inkl. moms

17.499 ,-

På lager

  • Du sparer4.000 kr.
  • Komponenter af høj kvalitet
  • Perfekt pendlercykel
  • Fodbremse og lav indstigningshøjde

Produktbeskrivelse

Evobike Commute er en helt ny elektrisk cykel, der er designet og udviklet i Sverige. Med syv gear, en lav indstigningshøjde og et integreret lithiumbatteri i stellet er det den perfekte pendlercykel til hele familien. Dæmpet forgaffel, oprejst kørestilling og kraftfuldt batteri – med Evobike Commute kan du komme komfortabelt rundt på en miljøvenlig og økonomisk måde. 

Design

Evobike Commute har et integreret batteri og et robust og stabilt unisex-stel, der giver cyklen et moderne udseende. Takket være den lave indstigningshøjde er det nemt at stige på og af elcyklen, som med sin dæmpede forgaffel og opretstående kørestilling giver meget høj komfort under turen.

Commute er udstyret med et flot OLED-display, der er monteret på styret, og som takket være det slanke design passer godt ind i helheden.

Ydelse og anvendelse

Evobike Commute har ekstra brede dæk, hvilket betyder, at cyklen vil give dig en komfortabel tur uanset vejforhold og årstid. Elcyklen er udstyret med en dæmpet forgaffel, der øger cykelkomforten yderligere. Suntour-forgaflen er også udstyret med lockout, som gør det muligt at skifte mellem dæmpet og stiv tilstand.

På styret er der et smart, baggrundsbelyst OLED-display, som bruges til at indstille, hvor meget motoren skal hjælpe til på de fem niveauer. Her vises også oplysninger om batteriets status, hastighed, gennemsnitlig hastighed, tophastighed og distance.

Shimano Nexus gearsystem har 7 gear. Systemet er integreret i baghjulet, hvilket giver høj driftssikkerhed og minimal vedligeholdelse. Du kan skifte gear til enhver tid under cykelturen, undtaget når du træder meget hårdt. Bremsesystemet består af fodbremse for baghjulet og hydraulisk skivebremse for forhjulet. Hydrauliksystemet er baseret på olietryk i stedet for stålkabler, hvilket giver en passende bremsekraft i alle niveauer og minimerer behovet for vedligeholdelse.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at cykle, og hvilket understøttelsesniveau du har valgt. For at give et omtrentligt billede plejer vi at angive en rækkevidde på ca. 45-75 km for det lille batteri og 55-85 km for det store batteri pr. opladning.

Motor og batteri

Evobike Commute er udstyret med en effektiv navmotor i fremhjulet fra kvalitetsmærket Ananda. Motoren har 250 V effekt og starter automatisk, når du begynder at træde i pedalerne.

Litiumbatteriet har en kapacitet på 432 Wh eller 576 Wh. Det kan sagtens lade sig gøre at oplade batteriet, mens det sidder på cyklen, men det kan også tages ud og oplades et andet sted. Commute leveres med en kraftig 3A-oplader, som gør det muligt at oplade batteriet op til 50 % hurtigere end med standardopladere.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL