Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 3.000 kr.

Evobike Travel - Sammenklappelig

11.499 ,-

inkl. moms

14.499 ,-

På lager

  • Du sparer3.000 kr.
  • Fleksibel, foldbar elcykel
  • Rigtig god cykelfølelse
  • Høj kvalitet

Produktbeskrivelse

Topplacering i flere test af elcykler! Evobike Travel er en praktisk sammenklappelig elcykel med en navmotor i baghjulet. Rigtig god cykeloplevelse og superlet at folde sammen uden værktøj. Husk, at du har mulighed for at opgradere til et større batteri, hvilket er en næsten enestående mulighed på markedet. På dette års model finder du et opdateret OLED-display på styret, som fylder mindre.

Design

Det kompakte design af Evobike Travel gør den både meget stilfuld og praktisk. Rigtig god cykeloplevelse og superlet at folde sammen uden værktøj. Den fås i tre farver, sølv, sort og blå, med stilfulde læderdetaljer på sadlen og styret. Batteriet er integreret i stellet på en meget stilfuld måde, hvilket bidrager til den kompakte og slanke fornemmelse.

Når den er foldet sammen, er elcyklen kompakt nok til nemt at passe i bagagerummet på din bil eller autocamper, og den fylder kun lidt på de mest snefyldte dage.

Ydelse og anvendelse

Evobike Travel har alle de egenskaber, der kendetegner en rigtig god sammenklappelig elcykel. Den er kompakt og smidig, men har stadig en rigtig god cykelfornemmelse uden at gå på kompromis med komponentkvaliteten. Du skal blot folde cyklen sammen i midten af stellet og folde styret nedad for at få et kompakt sammenfoldet format.

Man glemmer hurtigt, at der er tale om en foldecykel, cykeloplevelsen er rigtig god! Det skyldes bl.a., at batteriet er integreret i stellet, hvilket giver et lavt tyngdepunkt. Effekten er en mere responsiv og sportslig køreoplevelse. Batteriets placering påvirker heller ikke bagagebærerens belastningskapacitet, hvilket skyldes batteriets placering under bagagebæreren. Du kan nemt oplade batteriet direkte på cyklen via et opladningsstik lige under styret eller ved at afmontere batteriet fra cyklen og oplade det separat et andet sted.

Motoren starter automatisk, når du træder i pedalerne, og hjælper op til 25 km/t i overensstemmelse med de gældende trafikregler. Du kan nemt indstille, hvor meget hjælp motoren vil yde i fem niveauer på OLED-displayet. Derudover kan du også se oplysninger om batteristatus, hastighed og afstandsmåler.

Rækkevidde

Rækkevidden for elcykler er altid svær at angive, da det afhænger af en række forskellige faktorer, især hvor meget du hjælper til med at cykle, og hvilket understøttelsesniveau du har valgt. For at give et omtrentligt billede plejer vi at angive en rækkevidde på ca. 30-50 km for det lille batteri og 35-60 km for det store batteri pr. opladning.

Motor og batteri

Evobike Travel er udstyret med kvalitetskomponenter, ikke mindst motoren og batteriet. Den effektive børsteløse navmotor med 250 W effekt kommer fra det velkendte kvalitetsmærke Bafang og er placeret i baghjulet. Litiumbatteriet fås i to valgfrie størrelser, 324 Wh og 378 Wh.

*Cyklen vist på miljøbilleder kan i nogle tilfælde vise det foregående års model og detaljer kan således afvige fra den elcykel, der er leveret til dig. Se produktbilleder for nøjagtige detaljer.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL