Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 4.000 kr.

Evobike Flex

18.999 ,-

inkl. moms

22.999 ,-

På lager

  • Du sparer4.000 kr.
  • Unik trehjulssykkel med fleksibel sykkelfølelse
  • Op til 70 km rækkevidde
  • Stor lastekapasitet

Produktbeskrivelse

At cykle på en trehjulet cykel er nogetanderledes end at cykle på en almindeligtohjulet cykel. Det kan derfortagelidt tid ogøvelse, før det føles naturligt ogbehageligt at bruge din nye trehjulede cykel. Vi plejer at sammenligne det med at lære at cykle igenLæs gerne vores guide under tips og guides for at læremere om dette!

Evobike Flex er på mange måder en unik elcykel på markedet. Den, der gør Evobike Flex til en helt særlig trehjulet cykel, er det unikke fjederophængte rammedesign. Dette får cyklen til at føles mere fleksibel i svingene end en traditionel trehjulet cykel, og at du kan vippe cyklen, når du drejer. Dette er derfor perfekt til dem, der ønsker eller har brug for lidt ekstra balance. Cykelfornemmelsen vil være relativt lig en tohjulet cykel, da du kan vippe den forreste del af stellet i sving, men samtidig får du ekstra støtte fra de to baghjul.

Det er også muligt at indstille cyklen i en næsten stiv position for at gøre det lettere at starte, eller hvis du blot vil have rammen til at være stiv. Når du har fået cyklen i gang, kan du hurtigt gøre den vipbar igen ved hjælp af en skyder på styret.

Cyklens brede dæk får den til at føles blød og stabil, når den kører over ujævnheder. Det aftagelige lithiumbatteri på 468Wh giver op til 70 km rækkevidde under optimale cykelforhold.

Elmotoren har 250W effekt og er placeret i cyklens forhjul. Du kan indstille, hvor meget motorassistance, du vil have, ved hjælp af et panel på styret. Evobike Flex har et tre-trins gearsystem fra det velkendte mærke Shimano. Modellen bremses med håndbremse til både for- og baghjul.

Denne trehjulede cykel leveres med to store kurve. Den bageste kurv har målene (LxBxH) 64 x 54 x 20 cm. 24" hjul for og bag.

Tilpasset til "fuldvoksne" personer 155-185 cm. Indstigningshøjde: 28 cm

Max. vægt 120 kg.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL