Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 200 kr.

HoverCar till Hoverboard

699 ,-

inkl. moms

899 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Nu kan du forvandle dit airboard eller hoverboard til en super sjov Gokart!

Denne robuste HoverCar leveres med et sporty skåleformet "gokart"- sæde med ryglæn. HoverCar kan nemt justeres, så den passer til de fleste brugere og hoverboards.

Hvis du ejer et hoverboard eller airboard, er HoverCar fra Rull et must! Omdan dit hoverboard fuldstændigt til en helt ny type køretøj, sikkert og til en fantastisk pris. Det er virkelig sjovt at køre rundt som Super Mario i Mariokart!

HoverCar er monteret på dit hoverboard med medfølgende stropper. Stropperne kan tilpasses de fleste hoverboards med hjulstørrelse 6-10 tommer. Det er også muligt at justere rammens længde, så den passer til din benlængde.

 

Det bedste er, at hoverkarten også er super nemt at køre - du lærer at køre det på få sekunder! Når det er tid til at bruge dit hoverboard som normalt igen, fjernes karten på få sekunder.

 

  • Vægt: ca. 11 kg
  • Materiale ramme: Lakeret stål
  • Materiale hjul: Massivt gummi

 

OBS! Hoverboard medfølger ikke - har du brug for et, kan du selvfølgelig købe et hos os.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL