Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 300 kr.

El-skateboard Nitrox Longboard 600W

2.999 ,-

inkl. moms

3.299 ,-

På lager

Produktbeskrivelse

Elektrisk skateboard/longboard - vejer kun 5,3 kg. Vandtæt i henhold til klasse IP54.

El-skateboard Nitrox Longboard 600W drives af to stærke børsteløse navmotorer placeret i baghjulene. Det har flere fordele at begge baghjul driver (og bremser) som bedre kraft op ad bakke, bedre fremkommelighed samt en almen jævnere køreoplevelse. Motorerne er helt vedligeholdelsesfrie, giver en topfart på 18 km/t hvilket rækker og mere til for denne produkttype. Dette skateboard klarer nemt en voksen person, maksimal brugervægt er 100 kg. En sej funktion er at man også kan bakke med boardet!

Du gasser smidigt op med en trådløs fjernbetjening som er bygget på 2,4G-teknik (forstyrres ikke af andet radioudstyr). Med en tommelfingergas gasser du op og bremser, og du kan også vælge motoreffekt i tre forskellige niveauer for at tilpasse efter forskellige førerfærdigheder.

Skateboardet får sin kraft fra et 24V 4 Ah litiumbatteri placeret under boardet. Battericellerne er af typen 18650, hvilket garanterer høj kvalitet og lang holdbarhed. En opladning på ca.: 4 time giver op til 12 km rækkevidde, afhængig af hvordan du kører. Batteriet har et indbygget overopladning beskyttelse for at modvirke overladning.

I øvrigt minder El-skateboard Nitrox 600W om et almindeligt longboard med åttalags træplade i ahorn, hjul i PU samt justerbar hjulmontering. Dette board er vandtæt i klasse IP54, hvilket betyder at den tåler vandsprøjt fra alle mulige retninger.

Oplader og batteri medfølger.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL