Leveringsproblemer hos DHL

Læs mere her

Fri fragt over 1000,-

60 dages returret

Bestillinger lagt inden kl 12.00 sendes samme dag

Spar 500 kr.

El mini-ATV Nitrox Spirit 500W

4.499 ,-

inkl. moms

4.999 ,-

På lager

  • Du sparer500 kr.
  • Robust elektrisk quadcykel til børn
  • Tophastighed ca. 15 km/t
  • Stærk elmotor og luftfyldte hjul

Produktbeskrivelse

Robust elektrisk quadcykel til børn med en 500W stærk elmotor og luftfyldte hjul. Topfart ca. 15 km/t!

Batteripakken af den såkaldte "Quickswap" model, hvilket betyder, at den nemt kan fjernes til opladning andre steder (separat ladekabel kræves). For dem, der ønsker at forlænge spilletiden, kan du købe en ekstra batteripakke til hurtigt at skifte med!

Vores elektriske mini-ATV Nitrox Spirit 500W er en hård quadcykel til børn, der ikke må forveksles med mindre elbiler. Denne type produkt minder mere om "rigtige" ATV'er, da de har bedre kraft- og hastighedsressourcer, skivebremsesystem og mere robust konstruktion med metalramme.

Med 500W motoreffekt opnår denne ATV en tophastighed på ca: 16-18 km / t. Motoreffekten kan indstilles til tre forskellige niveauer (høj, medium, lav) via en tændingskontakt, så du som forælder kan tilpasse ATV'en til forskellige aldre / færdigheder hos føreren. Tophastigheden varierer i de forskellige tilstande fra ca: 5 km/t op til ca: 15 km/t. Normalt virker produktet normalt fra 3-4 års alderen og op til ca. 10-12 år.

Modellen har luftfyldte hjul og stødabsorbering både for og bag. Dette giver god tilgængelighed på både grus og græs. Batteripakke på 36V 9Ah, der giver en driftstid på ca. 30-60 minutter pr. opladning.

Produktet leveres i pap og kræver slutmontering. Oplader og batteri medfølger. OBS: Klistermærkerne er ikke monteret, leveres på klistermærkeark.

NB: Denne type hobbykøretøj må ikke køres på offentlig vej! Produktet bør aldrig anvendes uden opsyn af en voksen. Brug aldrig produktet i nærheden af afgrunde eller vandløb.

Specifikationer

Anmeldelser

Om Rull.dk

Vi hos Rull.dk har været med siden elløbehjulenes fødsel! I 2005 solgte vi vores første elløbehjul, som var enkle modeller beregnet til børn i tiårsalderen. I dag leverer vi Nordens bredeste udvalg af elløbehjul, elscootere, superseje elbiler til børn, hoverboards og andre lette elektriske køretøjer.

Læs mere her

Vores andre butikker

Køb og betal sikkert hos os

KlarnaDHL